Granulaat PC

Volledig productieproces

Cradle to Cradle keurmerk

Matrijzenmakerij

Granulaat in korrelvorm gemaakt van PC zijn een materiaal met zeer positieve eigenschappen. Het bedrijf Gebrema in Nuenen ontwerpt en produceert kunststofproducten voor uw bedrijf en dat is één van de materialen die wij tijdens deze productie gebruiken. In het ontwerp van uw product kijken we steeds naar welk materiaal het precies nodig heeft.

Bent u geïnteresseerd in granulaat gemaakt van PC als materiaal voor uw kunststofproduct?

Contacteer ons

Welke kenmerken heeft granulaat van PC?

Polycarbonaat is een kunststof die zo helder is als glas. In de kunststof-engineering gebruiken wij dat materiaal vooral voor beglazingstoepassingen. Granulaat van PC is dit materiaal, maar dan in korrelvorm. Net als granulaatkorrels van ABS is deze stof ontstaan door het materiaal te vermalen. Afhankelijk van de grootte van deze korrels gebruiken wij het materiaal voor verschillende toepassingen. Enkele kenmerken van polycarbonaat zijn:

  • Het is helder
  • Het is zo goed als onbreekbaar
  • Het is sterker dan glas
  • Het is koud te zetten en te buigen

Mochten deze eigenschappen slechts deels bij uw kunststofproduct passen, dan bieden wij ook de combinatie van materiaal PC-ABS aan. Zo ziet u dat we streven naar het meest kwalitatieve en optimale eindproduct voor uw bedrijf. Dit doen we door kritisch naar de materiaalkeuze te kijken tijdens de ontwerpfase.

Kunststofspuitgietbedrijf | Gebrema B.V.

Contacteer ons om de mogelijkheden van PC in uw product te bespreken

Wanneer u geïnteresseerd bent in granulaat gemaakt van PC als materiaal voor uw kunststofproduct, dan neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn als kunststofspuitgietbedrijf telefonisch bereikbaar op het nummer 040-2835026. Samen vinden we voor u de beste oplossing!