PC-ABS

Volledig productieproces

Cradle to Cradle keurmerk

Matrijzenmakerij

PC-ABS is een mengsel van twee verschillende materialen. Ons bedrijf Gebrema in Nuenen gebruikt dit materiaal tijdens de productie van kunststofproducten. Doordat meerdere eigenschappen in dit mengsel samenkomen, kan het een ideale oplossing zijn voor uw bedrijf. Tijdens het ontwerpproces kijken wij nauwkeurig naar uw product en of dit materiaal hiervoor geschikt is.

Ziet u de voordelen van PC-ABS en wilt u de mogelijkheden van dit materiaal in uw kunststofproduct met ons bespreken?

Contacteer ons

Wat zijn de kenmerken van PC-ABS-materiaal?

PC-ABS is een mengsel van polycarbonaat en acrylonitril-butadieen-styreen. Dit mengsel van twee polymeren gebruiken wij in de kunststof-engineering om de gunstige eigenschappen van beide materialen te combineren. ABS zorgt namelijk dankzij de vloei van het materiaal voor een uitstekende verwerkbaarheid. PC zorgt daarbij voor diverse mechanische eigenschappen, zoals de hoge maximale gebruikstemperatuur. Afhankelijk van de verhouding van dit mengsel, ligt deze temperatuur tussen de 110 en 150 graden. Wij bieden als kunststofspuitgietbedrijf deze materialen ook los van elkaar aan in korrels, namelijk:

Het voordeel van korrels is dat het materiaal gemakkelijk als toevoeging in uw kunststofproduct gebruikt kan worden. Op die manier gebruiken wij als specialisten de materialen zo dat ze perfect bij de functionaliteiten van uw product passen.

Kunststofspuitgietbedrijf | Gebrema B.V.

Bespreek met ons de mogelijkheden van dit materiaal in uw product

Ziet u de voordelen van PC-ABS en wilt u de mogelijkheden van dit materiaal in uw kunststofproduct met ons bespreken? U bereikt ons telefonisch door te bellen naar het nummer 040-2835026 of u stuurt ons een bericht door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder en kijken uit naar een langdurige samenwerking.