Kunststofspuitgietbedrijf

Volledig productieproces

Cradle to Cradle keurmerk

Matrijzenmakerij

Maak kennis met kunststofspuitgietbedrijf Gebrema in Nuenen. Bij ons kunt u een product uit kunststof voor uw bedrijf laten fabriceren. Van het begin tot het einde zijn wij in dit productieproces betrokken, om zo voor u het meest optimale product te realiseren. Samen met u gaan we op zoek naar het juiste ontwerp en de geschikte materialen. 

Wilt u een product uit kunststof voor uw bedrijf laten fabriceren?

Contacteer ons

Waar zijn wij als kunststofspuitgietbedrijf in gespecialiseerd?

In iedere fase van het productieproces zijn wij als kunststofspuitgietbedrijf betrokken. Wanneer u kunststof wilt laten fabriceren, bent u bij ons dus verzekerd van een goede verhouding tussen kwaliteit, snelheid en een aantrekkelijke prijs. Onze specialisaties liggen bij:

Zo ziet u dat ons specialisme naar voren komt in elk onderdeel van het productieproces. Met elke soort opdracht of vraagstuk zijn wij dus uw partij.

Kunststofspuitgietbedrijf | Gebrema B.V.

U kunt kunststof op een duurzame manier bij ons laten fabriceren

Met de veranderingen die onze aarde ondergaat, vinden wij het als kunststofspuitgietbedrijf belangrijk om tijdens onze kunststofverwerking ook rekening te houden met het milieu. Het ontwerpen en produceren van kunststofproducten doen wij dan ook volledig volgens de normen van het Cradle to Cradle-keurmerk. Dit houdt in dat wij ons materiaal volledig hergebruiken en dat de eindproducten geen levenscyclus tot de vuilnisbak hebben, maar opnieuw grondstoffen worden om een kunststofproduct van te laten fabriceren.

Ga de langdurige samenwerking met ons aan

Wilt u een product uit kunststof voor uw bedrijf laten fabriceren? Of heeft u een ander vraagstuk voor ons kunststofspuitgietbedrijf? Ga dan de samenwerking met ons aan. Wij kijken altijd samen met u naar de beste oplossing om zo een optimaal product te produceren. Wij streven naar een langdurige samenwerking met elkaar.