Granulaat ABS

Volledig productieproces

Cradle to Cradle keurmerk

Matrijzenmakerij

Heeft u al eens gehoord van granulaat gemaakt van ABS? Het is één van de materialen die Gebrema in Nuenen gebruikt bij het produceren van kunststofproducten. Van het begin tot het einde van deze productie zijn wij uw partij. Bij het ontwerpen van uw product, kijken wij goed of dit materiaal geschikt is voor de doeleinden ervan.

Heeft u interesse in granulaat gemaakt van ABS?

Contacteer ons

Wat zijn de eigenschappen van granulaat gemaakt van ABS?

Tijdens het realiseren van kunststofproducten maken wij gebruik van verschillende materialen. Afhankelijk van waar het soort product om vraagt, selecteren wij een materiaal dat hierbij past. Kunststof ABS-materialen zijn harde en stevige kunststoffen met een lange levensduur. In de kunststof-engineering maken wij gebruik van dit materiaal bij producten die slagvast moeten zijn. Ook in de vorm van granulaat is ABS beschikbaar. Granulaat is materiaal in korrelvorm of korrelig poeder. De vorm van dit materiaal is na het granuleren, oftewel vermalen, ontstaan. Het is daardoor gemakkelijk om als toevoeging in een product te gebruiken. In onze productie maken we ook gebruik van PC-granulaatkorrels.

Kunststofspuitgietbedrijf | Gebrema B.V.

Bespreek de mogelijkheden voor dit type granulaat met ons

Heeft u interesse in granulaat gemaakt van ABS? De mogelijkheden voor dit materiaal in uw product bespreekt u met ons kunststofspuitgietbedrijf. U neemt bijvoorbeeld contact met ons op door te bellen op het nummer 040-2835026. Wij staan u graag te woord om samen de beste oplossing voor uw bedrijf te vinden.