Spuitgieten in Nederland

Ontdek de mogelijkheden van het spuitgieten van kunststofproducten in Nederland bij Gebrema in Nuenen. U kunt bij ons terecht voor kunststof-eindproducten en/of kunststof-productonderdelen. De producten zijn klaar voor de verkoop of om te verwerken in uw eigen productieproces. Wij zorgen bovendien steeds voor een vlekkeloze aansluiting op uw logistieke processen.

 

Het spuitgieten van producten doen wij voor verschillende branches

Wij werken voor opdrachtgevers uit uiteenlopende branches. In enkele van deze branches is ons kunststofspuitgietbedrijf dé specialist op het gebied van kunststofproducten. Ons van oorsprong familiebedrijf is dan ook al sinds 1986 een betrouwbare partner in het spuitgieten van producten. Om het procesverloop van spuitgieten te verbeteren hebben we fors geïnvesteerd in een modern machinepark, met machines die over een sluitkracht tot 600 ton beschikken. Onze spuitgieters werken nauw samen met de matrijzenmakers binnen ons bedrijf, waardoor u mag rekenen op een optimale verhouding tussen kwaliteit, snelheid en een scherpe prijs.

Van korrel tot kunststof: het procesverloop van spuitgieten

Spuitgieten is een techniek waarbij granulaatkorrels in het procesverloop tot kunststofproducten of productonderdelen verwerkt worden. De kunststofkorrels worden in vloeibare vorm onder hoge druk in een matrijs gespoten. De matrijs zorgt nadien voor de juiste vorm van het plastic product. Wij werken met twee verschillende soorten granulaatkorrels, namelijk:

Het procesverloop van spuitgieten en het maken van matrijzen gaan in ons bedrijf hand in hand, waardoor u rekent op optimale service, gemak én kwaliteitsproducten.

Neem contact met ons op voor uw kunststofproduct

Wilt u een product laten produceren in het spuitgieten procesverloop? Voor aanvullende informatie over kunststofspuitgieten, neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het contactformulier of telefonisch op het nummer 040-2835026. Wij staan u graag te woord en kijken uit naar een langdurige samenwerking.