Bel ons! +31 (0)40 283 50 26

Spuitgieten

Ontdek de mogelijkheden van kunststofspuitgieten bij Gebrema in Nuenen (Noord-Brabant). U kunt bij ons terecht voor kunststof eindproducten en/of kunststof productonderdelen. Klaar voor verkoop of om te verwerken in uw eigen productieproces. Gebrema zorgt voor een vlekkeloze aansluiting op uw logistieke processen.

 

Gebrema werkt voor opdrachtgevers uit uiteenlopende branches. In enkele van deze branches mag het bedrijf zich zelfs rekenen tot dé specialist op het gebied van kunststof producten. Het, van oorsprong, familiebedrijf is dan ook al sinds 1986 een betrouwbare partner in kunststofspuitgieten. De laatste jaren is er fors geïnvesteerd in een modern machinepark, met machines die over een sluitkracht tot 600 ton beschikken. Onze spuitgieters werken nauw samen met de matrijzenmakers binnen hetzelfde Gebrema, waardoor u mag rekenen op een optimale verhouding tussen kwaliteit, snelheid en een scherpe prijs.

 

Van korrel tot kunststof

Spuitgieten is een techniek waarbij granulaatkorrels tot kunststof producten of productonderdelen verwerkt worden. De kunststof korrels worden in vloeibare vorm onder hoge druk in een matrijs gespoten. De matrijs zorgt voor de juiste vorm van het plastic product. Matrijzen maken en spuitgieten gaan bij Gebrema hand in hand. U kunt rekenen op optimale service, gemak én kwaliteitsproducten. Voor aanvullende informatie over kunststofspuitgieten, neemt u vrijblijvend contact met ons op.