Kunststof-engineering

Als het gaat om kunststof-engineering is Gebrema in Nuenen actief in iedere fase van het productieproces. Zo werken wij aan (co-)engineering, ook wel co-creatie genoemd. Dit proces loopt van het kiezen van het materiaal, tot het produceren en het afwerken ervan. Op die manier zorgen wij ervoor dat u het meest optimale product voor uw bedrijf ontvangt.

 
 

Kunststof-engineering naar uw wensen en ideeën

Uw wensen, eisen en ideeën met betrekking tot kunststof-engineering, worden vertaald naar de meest optimale spuitgiettechnische productontwerpen. Al in een vroeg stadium tijdens het productontwikkelingsproces doen wij als kunststofspuitgietbedrijf onderzoek naar geschikte kunststoffen en kiezen we samen de best passende productietechniek. Wij bieden verschillende soorten kunststoffen als verwerking voor uw product aan, bijvoorbeeld:

Daarnaast bepalen we ook hoe de matrijs eruit moet komen te zien. Onze ‘in-company’ matrijzenmakerij kan ons hierin ondersteunen. Want bij Gebrema vindt u zowel een spuitgieterij als de productie van matrijzen onder één dak.

Neem contact met ons op voor de uiteenlopende mogelijkheden

Uiteraard houden we tijdens het proces in kunststof-engineering rekening met randvoorwaarden, zoals het logistieke proces, de gewenste tijdsspanne en het vastgestelde budget. De aanlevering van proefmodellen, oftewel prototyping, en de vervaardiging van het eindproduct zijn eveneens mogelijk. Neem contact met ons op om onze mogelijkheden te bespreken. Wij staan u graag te woord.