Matrijzenmakerij

Gebrema is een professionele matrijzenmakerij in Nuenen, nabij Eindhoven. Naast onze matrijzenproductie bevindt onze spuitgieterij zich onder hetzelfde dak. Indien nodig schakelen wij zo tijdens het productieproces snel met de specialisten van de spuitgieterij. Ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

 

 

Onze matrijzenmakerij staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid

De eigen gereedschapsmakerij van ons kunststofspuitgietbedrijf beschikt over een modern en geavanceerd machinepark. De jarenlange ervaring en het vakmanschap van onze medewerkers in de matrijzenmakerij staan garant voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid van uw spuitgietmatrijzen tijdens de matrijzenproductie. De kwaliteit van een matrijs bepaalt namelijk in hoge mate de kwaliteit van het kunststof-eindproduct. Veel van onze kunststofverwerkingen vinden plaats in een geconditioneerde ruimte waardoor een zeer hoge precisie wordt bereikt.

Maak kennis met onze soorten kunststoffen

Wij zijn niet alleen werkzaam in de matrijzenproductie, maar ook in het daadwerkelijk produceren van een eindproduct uit kunststof. Als u binnen uw bedrijf op zoek bent naar een kunststofproduct, heeft u bij ons de keuze uit de volgende soorten kunststoffen:

Door de ruime keuze aan soorten kunststoffen binnen ons vakkundige bedrijf, garanderen wij altijd een eindproduct dat precies aan uw wensen voldoet.

Neem contact met ons op voor matrijzenproductie voor uw organisatie

Wilt u een mal uit onze matrijzenmakerij ontvangen? Of heeft u een eindproduct uit kunststof voor uw bedrijf nodig? Neem dan contact op met onze matrijzenmakerij om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. U bereikt ons door het contactformulier in te vullen of ons te bellen op het nummer 040-2835026. Wij streven naar een langdurige samenwerking met uw bedrijf en helpen u daarom graag in het vinden van een passende oplossing.