ABS-kunststofmaterialen

Volledig productieproces

Cradle to Cradle keurmerk

Matrijzenmakerij

ABS-kunststofmaterialen zijn vormvast en dit levert gladde en stevige producten op. Specialist in het produceren van kunststofproducten voor uw bedrijf is Gebrema in Nuenen. Tijdens het ontwerpen van een product kijken wij naar welke materialen hiervoor geschikt zijn. Eén van de materialen waarmee wij werken is ABS.

Wilt u een product door ons kunststofspuitgietbedrijf laten ontwerpen en bent u geïnteresseerd ABS-materiaal?

Contacteer ons

Wat zijn de voordelen van ABS-kunststofmaterialen?

Binnen elke opdracht voor kunststofverwerking kijken wij als specialisten in het ontwerp naar welke materialen het meest geschikt zijn voor dit specifieke product. Wij werken onder andere met ABS-kunststofmaterialen. Deze afkorting staat voor Acrylonitril-Butadieen-Styreen, het materiaal is vormvast en heeft bijna geen neiging tot krimpen. ABS-kunststof heeft de volgende voordelen:

  • Het materiaal is hard en stevig
  • Producten hiervan hebben een lange levensduur
  • Het materiaal heeft een hoge smelttemperatuur
  • Spuitgieten van dit materiaal gaat gemakkelijk

Naast het standaard ABS-materiaal bieden wij ook PC-ABS-materiaal aan. Dit is een combinatie van ABS en polyamide kunststof.

Kunststofspuitgietbedrijf | Gebrema B.V.

Neem contact met ons op voor uw product met ABS-materiaal

Wilt u een product door ons kunststofspuitgietbedrijf laten ontwerpen en bent u geïnteresseerd ABS-materiaal? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier of bereik ons telefonisch door te bellen naar 040-2835026 om de mogelijkheden voor ABS-kunststofmaterialen in uw product te bespreken.