Technische kunststoffen

Volledig productieproces

Cradle to Cradle keurmerk

Matrijzenmakerij

Er zijn een divers aantal technische kunststoffen, welke allemaal andere eigenschappen hebben en hierdoor voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Heeft u een product dat u wilt laten produceren? Ons bedrijf Gebrema in Nuenen kijkt kritisch naar welk materiaal en welke technische kunststoffen het meest geschikt zijn voor de functie van uw product.

Bespreek met ons welke materialen optimaal zijn voor uw oplossing

Contacteer ons

Van welke technische kunststoffen maken wij gebruik?

In de kunststof-engineering is het belangrijk om kritisch te kijken naar de eigenschappen en toepassingsmogelijkheden van technische kunststoffen. Het ene soort materiaal is bijvoorbeeld meer geschikt voor producten die vormvast moeten zijn, terwijl het andere materiaal beter toepasbaar is in flexibele producten. Om deze reden hebben wij een divers aantal kunststoffen, zoals:

Doordat wij als kunststofspuitgietbedrijf met verschillende kunststoffen werken, bent u verzekerd van het meest optimale product voor uw bedrijf.

Kunststofspuitgietbedrijf | Gebrema B.V.

Bespreek met ons welke kunststoffen het beste voor uw product zijn

Tijdens het ontwerpen van uw product kijken wij nauwkeurig naar welke technische kunststoffen geschikt zijn voor de functionaliteiten en de doeleinden van dit product. Wanneer u de mogelijkheden met ons wilt bespreken, neem u contact met ons op door te bellen naar 040-2835026 of ons contactformulier in te vullen. Samen bespreken we uw ideeën en vinden we de beste oplossing voor uw bedrijf!