PA6

Volledig productieproces

Cradle to Cradle keurmerk

Matrijzenmakerij

PA6 is één van de materialen waar ons bedrijf Gebrema in Nuenen gebruik van maakt tijdens het ontwerpen en het produceren van kunststofproducten. Tijdens het ontwerpproces voor uw product kijken we steeds naar welk materiaal het meest geschikt is voor dit product. Maak kennis met de eigenschappen van dit soort polyamide.

Wilt u een kunststofproduct door ons kunststofspuitgietbedrijf laten produceren?

Contacteer ons

Wat zijn de eigenschappen van PA6-materiaal?

Polyamide, oftewel nylon-materiaal, heeft een sterk en geluiddempend vermogen. Het materiaal wordt in vele uitvoeringen geproduceerd. PA6 is één van deze soorten en heeft dan ook unieke eigenschappen ten opzichte van standaard polyamide-materiaal. Enkele van deze kenmerken zijn:

  • Slijtvastheid
  • Stijf, taai, hard en slagvast
  • Het neemt vocht op
  • Glij- en roleigenschappen
  • Goed mechanisch te bewerken

In het proces van kunststof-engineering, maken wij als specialisten onder andere gebruik van dit materiaal. Wanneer wij een product voor u gaan ontwerpen, kijken we goed naar de doeleinden van dit product moet hebben en welk materiaal hiervoor het beste is. Zo bent u bij ons steeds verzekerd van een kwalitatief eindproduct.

Kunststofspuitgietbedrijf | Gebrema B.V.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden met dit materiaal

Wilt u een kunststofproduct door ons kunststofspuitgietbedrijf laten produceren? Neem dan contact met ons op om samen de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar het nummer 040-2835026. Misschien is PA6 wel een geschikte materiaalkeuze voor uw product.