Kunststofverwerking

Volledig productieproces

Cradle to Cradle keurmerk

Matrijzenmakerij

Het ontwerpen en ontwikkelen van kunststofproducten wordt ook wel kunststofverwerking genoemd. De vakkundige medewerkers van Gebrema in Nuenen zijn in elke fase van dit proces gespecialiseerd. U kunt met de meest uiteenlopende vraagstukken voor uw bedrijf bij ons terecht. Samen met u vinden we de beste oplossing.

Zoekt u voor uw bedrijf een partner in kunststofverwerking?

Contacteer ons

Welke werkzaamheden binnen de kunststofverwerking voeren wij uit?

Als bedrijf zijn wij werkzaam in de kunststof-engineering. Dat houdt in dat wij in elke fase van de kunststofverwerking expertise in huis hebben. Onze vakkundige medewerkers werken samen om voor u het meest optimale product te realiseren. Van het begin tot het einde van dit proces zijn wij als kunststofspuitgietbedrijf uw partij. Wij voeren onder andere de volgende werkzaamheden uit:

Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook voor assemblage en voorraadbeheer bij ons terecht. Het ontwerpen en produceren van de producten verloopt geheel volgens de richtlijnen van het Cradle to Cradle-keurmerk. Zo bent u niet alleen verzekerd van een kwalitatief product, maar u heeft ook de garantie dat het duurzaam is.

Kunststofspuitgietbedrijf | Gebrema B.V.

Contacteer ons voor kunststofproducten bij uw bedrijf

Zoekt u voor uw bedrijf een partner in kunststofverwerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken met u mee en adviseren u graag over bijvoorbeeld het gebruik van materialen. U bereikt ons door te bellen naar het nummer 040-2835026 of door ons een bericht te sturen via het contactformulier.